Львів’ян запрошують на пішу прощу до Зарваниці

3348 0
14 - 23 серпня відбудеться десята міжнародна піша проща родин мігрантів-заробітчан та всіх охочих із Самбора у Зарваницю. Охочих очиститись у молитві запрошують долучатись.
фото: zz.te.ua, credo-ua.org, expres.ua, dyvensvit.org

фото: zz.te.ua, credo-ua.org, expres.ua, dyvensvit.org

Учасники прощі  молитимуться за мир і єдність в Україні; за мудрість, порядність, патріотизм та професійність влади; за мужність для нашого війська та правоохоронних органів; за терпеливість та небайдужість українців; за українських мігрантів, за єдність усіх християнських родин.
«У Прощі не очкуємо рівних доріг, м'яких постелей, вишуканих страв, лагідних погожих днів. Але, пішовши в десятиденну дорогу, кожен зможе «відбути реколекції (одні з кращих), цілоденно молитися, практикувати терпеливість і послужити милосердям». Ця жертва свідчитиме про духовну радість народу, який усвідомлює присутність Бога поміж себе» - інформують організатори
Вихід із Самбора від храму Різдва Пресвятої Богородиці відбудеться 14 серпня о 9:45 (початок Літургії о 7:00) за маршрутом: Самбір, Городище, Грушів, Меденичі, Жидачів, Ходорів, Рогатин, Бережани, Підгайці, Золотники, Зарваниця. Загальна протяжність прощі – приблизно 220 км.

Додаткова інформація на офіційному сайті Прощі або за тел.:
(067) 711. 39. 06 – п. Андрій
(066) 453. 93. 07 – п. Ігор
(067) 963. 57. 64 – п. Галина
(095) 472. 43. 38 – п. Анна

 

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!