У центрі Львова з'явиться нова локація для зустрічі творчих людей

1497 0
Львів’ян запрошують на поетично-музичне дійство «Поезія. Музика. Натхнення» у кав'ярню «Кармель» 24 вересня, на 19.00 год.
Фото: dollartrip.com

Фото: dollartrip.com

Львів’ян запрошують на поетично-музичне дійство «Поезія. Музика. Натхнення» за участі двох прекрасних майстринь слова та ритму. Цим заходом кав'ярня «Кармель» започатковує серію поетично-музичних подій, а також стане майданчиком для творчості молодих талановитих авторів та музикантів.

Поезія від Ірці Птахи (Ірина Гапанович) – чуттєва, глибока, зачіпає найглибші закутки людської душі. Кожен може знайти, відчути чи почути щось своє, бо її твори зберігають та відображають величезний спектр емоцій і жінок і чоловіків.

Музика Наташі Ажавітіна є проникливою, зачаровує ритмом та настроєм. Її пісні різні за стилем (інді, поп і навіть електроніка ), але близькі за меседжем, додає авторка.

Дійство відбудеться у четвер, 24 вересня, за адресою м. Львів, вул. В. Винниченка, 20а (територія церкви Архистратига Михаїла).

Партнерська публікація


ТЕГИ: кармель

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!