Львів'ян запрошують на повторні слухання щодо тарифу на проїзд

2041 3
У четвер, 9 квітня, у Львові відбудуться повторні громадські слухання проекту рішення виконавчого комітету «Про встановлення тарифів на послуги з перевезення пасажирів у міському автомобільному транспорті».

Про це повідомляється у відповідному розділі на сайті Львівської міської ради.

Місце проведення: актовий зал Личаківської районної адміністрації, вул. К. Левицького, 67.

Початок о 17:00.

Реєстрація учасників з 16.30.  Для реєстрації необхідно пред'явити посвідчення особи (паспорт, водійські права).

Нагадаємо, 2 квітня  попередні слухання 2 квітня щодо коригування тарифу на проїзд у міському автобусному транспорті у Львові завершилися сутичкою і були перервані через недотримання регламенту.

Як повідомлялося, раніше мер Львова Андрій Садовий заявив, що громада міста повинна визначити час, відколи буде відкориговано тариф на проїзд у міському автобусному транспорті, а також суму, на яку, власне, буде здійснено коригування .Він також додав, що у найближчий тиждень-два планується фіналізувати цей процес.


Читайте також:
8 Квітня, 2015 23:54
Володимир Для "Для Ліки". Перевізники винні в тому, що немає обліку перевезених пасажирів, яка є у всьому світі. Тому не є можливим визначити обгрунтовану ціну проїзду!
8 Квітня, 2015 00:35
Для Ліки Ліка, а чому ви допустили підвищення цін у магазинах, де ціни збільшились в тричі, на заправних станціях, де 1л. дизпалива з 12 гр. піднялась до 22 грн. Чому ви долар допустили щоб піднявся з 8 грн. до 26 грн., та інше. Правда абсурдно виглядає! Таке враження складається, що ніби то у всіх негараздах винні перевізники.
7 Квітня, 2015 16:50
Ліка Та не можна підвищувати за цей проїзд! ЗА ЩО ЖИТИ! Чи, раз є державний геноцід, то вже буде геноцід по-львівські?!?!?!!?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!