Львів’ян запрошують на презентацію лавок для мрій у Сквері Гідності

3607 0
У Львові стартувала презентація зреалізованих проектів у рамках проекту «Громади в дії».
Фото: Кращий Сихів

Фото: Кращий Сихів

У суботу, 10 червня, о 19.00 стартує урочисте відкриття інфраструктурного проекту «Лавки для мрій», що на проспекті Червоної Калини, 109.

Читайте також: Топ-5 незвичайних лавочок Львова. Фото

Христина Тибінка, координаторка мікрогромади «Санта-Барбара», зазначає, що громада Санта-Барбари є яскравим прикладом того, як швидко люди гуртуються навколо певної проблеми задля її вирішення. «Громада показує, що якщо розпочинати з малого, можна досягнути великої цілі. Зараз Сквер Гідності стає завершеним простором, територією для відпочинку та комфортного дозвілля», – додала вона.

Читайте також: Як змінять громадські простори Львова. Плани урбаністів на 2017-й рік

Нагадаємо, проект «Громади в дії» здійснюється Інститутом міста за фінансування Програми ЄС «Neighbourhood Civil Society Facility 2012 and Non-State Actors and Local Authorities in Development (NSA∓LA) 2012 and 2013». Проект спрямований на активізацію локальних громад міста, співпрацю з громадськими активістами, а також налагодження діалогу мешканців з місцевою владою через залучення у процес планування та прийняття рішень, інформує прес-служба Львівської міської ради.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!