Львів’ян запрошують на презентацію нової української кінострічки «По той бік»

2104 0
3 грудня у Львові відбудеться прем’єра нової української стрічки «По той бік». У рамках презентації фільму відбудеться творча зустріч з авторами кінострічки братами Литвиненками
фото: kinowar,wikipedia

фото: kinowar,wikipedia

Стрічка «По той бік» розповідає історію молодої вчительки, яка пережила клінічну смерть. Після чого у неї періодично у почали з'являтися видіння: невідомі їй фрагменти, епізоди, уривчасті образи. Завдяки їм вона знаходить місця злочинів.

Фільм є повністю українським продуктом: необхідну локацію, що відтворювала б дух 70-80 рр. минулого століття, автори фільму знайшли в одному з селищ Чернігівської області. Оператором стрічки виступив Євген Губренко, саунд-продюсером - MONATIK. Фільм був знятий на власні кошти студії без залучення інвесторів.

Під час творчої зустрічі у глядачів буде унікальна можливість поспілкуватись з режисером та продюсером фільму – Олександром та Євгеном Литвиненко. Перед прем’єрним показом фільму брати розкажуть про те, як зараз розвивається кіноіндустрія в Україні, якою є основна ідею фільму «По той бік» і як це насправді - працювати зі своїм братом.

Презентація фільму відбулася ще в липні на Одеському міжнародному кінофестивалі, а 28 жовтня «По той бік» показали на київському міжнародному кінофестивалі «Молодість», де кіно було єдиним українським представником міжнародного конкурсу повнометражних робіт.

Де: прем’єрний показ фільму у Львові відбудеться в Планеті Кіно IAMX, що знаходиться в ТЦ King Cross Leopoliss

Коли: 3 грудня о 19:00

Опублікувала Мар'яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!