Львів’ян запрошують на прощу до цілющого джерела в Заглині

3774 0
Охочі взяти участь у паломництві можуть записуватись в парафіяльних храмах.
фото РІСУ

фото РІСУ

У четвер, 13 вересня, о 10:00 розпочнеться Божественна Літургія святителя Іоана Золотоустого на цілющому джерелі присілка Заглина, в рамках щорічної Всеукраїнської прощі до місця чудесного явлення Пресвятої Богородиці, повідомляє прес-служба Львівсько-Сокальської єпархії УПЦ (КП).

Віряни, що мають бажання взяти участь у святковому богослужінні 13 вересня та не мають можливості самостійного доїзду, від усіх парафій Львівської єпархії організовано окремі паломницькі групи. Запис на поїздку проводиться у парафіяльних храмах.

Довідка

Заглина – частина села Монастирок Жовківського району Львівської області. Відоме чудотворним джерелом, де, за легендою, у 17 столітті об'явилася Матір Божа. Є місцем паломництва.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!