Львів’ян запрошують на прощу до Крехова

3061 0
Паломництво до Крехівського монастиря присвятять вшануванню загиблих та померлих героїв «Небесної Сотні», захисників Вітчизни, ОУН-УПА, воїнів, загиблих на південно-східних теренах України.
фото: osbm.info

фото: osbm.info

Молодіжна проща до Крехівського монастиря відбудеться 13-15 жовтня. Вона починається о 14:00 на Янівському кладовищі міста Львова. Спільна поминальна молитва на могилах героїв продовжиться великою вечірнею о 18:00 у монастирі Чину святого Василія Великого, що в Брюховичах, інформують організатори.

У програмі прощі: відвідини цілющого джерела та древнього печерного монастиря у Крехівському монастирі; науки отця-духівника та доповіді братів-семінаристів; спільні трапези; пісні під гітару; вечір на природі при ватрі; музичні і творчі заняття аніматорів-прочан із школярами с. Ясниська та Крехова.

Ночуватимуть паломники у школах села Ясниська Яворівського р-ну та села Крехів. Організатори забезпечують перевезення зайвих речей під час пішої частини прощі.

Повернення до Львова – у суботу о 18:00. Прочанський внесок – 40 грн.

Із програмою прощі можна ознайомитися за посиланням. Охочих долучитися до паломницької мандрівки просять зареєструватися.

Читайте також: Куди поїхати на вихідні зі Львова: монастир у Крехові, який полюбляли українські гетьмани

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!