Львів’ян запрошують на прощу до святого джерела

4060 0
У суботу та неділю, 9 – 10 травня, відбудеться Марійська проща до святого джерела Пресвятої Богородиці у присілку Заглина Жовківського району. Усіх охочих запрошують долучатись спільної молитви.
фото: sokaleparchy.org.ua

фото: sokaleparchy.org.ua

У суботу о 17:00 годині розпочнеться Вечірня, а о 18:00 – Молебінь до Матері Божої. У неділю о 10:00 годині буде звершено Божественну Літургію, а о 13:00 годині Архиєрейську Святу Літургію очолить Високопреосвященний владика Ігор Возьняк, митрополит Львівський, інформує прес-служба Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ.

Для вірних буде можливість приступити до Сповіді, Святого Причастя і посвяти речі релігійного призначення.

Доїзд автобусами: з автостанції по вул. Б. Хмельницького (м. Львів) тел. (0322) 52-04-89, Львів – Старе Село; Львів – Дубрівка; Львів – Рава-Руська (ч/з Замок). З автостанції Головного залізничного вокзалу (м. Львів) тел. (0322) 38-83-08 Львів – Монастирок. З автостанції м. Жовква тел. (252) 211-09 Львів – Дубрівка; Львів – Монастирок; Львів – Замок.

Деталі - за посиланням.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!