Львів’ян запрошують на різдвяні концерти «Піккардійської Терції»

2097 0
Концертна програма об'єднає в собі усі колядки, щедрівки та новорічні пісні, які акапельний колектив створив протягом уже понад 29 років.
фото: піккардійська терція

фото: піккардійська терція

У понеділок, 10 січня, вокальна формація «Піккардійська Терція» виступить із різдвяними концертами «Тиха Ніч» у Львові. Концерти відбудуться у Національному драматичному театрі імені Марії Заньковецької. Початок – о 17:00 та 19:30.

«За доброю багаторічною традицією піккардійці на початку року дають різдвяні концерти у рідному місті Львові, аби колядою зарядити усіх добром та позитивом на рік прийдешній», – йдеться в повідомленні.  

Від початку 2021 року «Терція» концертувала містами України із месседжем «Карантин – явище тимчасове, а музика – вічна». Так склалося, що і під завісу року цей посил від музикантів усе ще актуальний.

Читайте також: Топ-5 цікавих фактів про Піккардійську терцію

Концертна програма «Піккардійської Терції» «Тиха Ніч», яку колектив представить 10 січня у Львові, об'єднає в собі усі найкращі колядки, щедрівки та новорічні пісні, які акапельний колектив створив протягом уже понад 29 років творчості.  А наступного, 2022-го, року «Піккардійська Терція» святкуватиме поважний ювілей – своє 30-річчя. Із цієї нагоди вокальна формація готує ще не один музичний сюрприз.

Квитки на концерти «Терції» 10 січня у театрі ім. Марії Заньковецької доступні онлайн 17:00 за посиланням та на 19:30 тут.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!