Львів’ян запрошують на «Різдвяну феєрію». Де подивитися?

4394 0
У п’ятницю, 25 грудня, о 17:00 год. перед Гарнізонним храмом святих апостолів Петра і Павла на львів’ян та гостей міста очікує неймовірна безкоштовна вистава «Різдвяна феєрія» від Львівського академічного духовного театру «Воскресіння».
фото: novyny.lviv.ua

фото: novyny.lviv.ua

За словами організаторів, «Різдвяна феєрія» розпочнеться з карнавалу великих масок, який пройде центром міста. Актори використають 12 чотириметрових масок, які символізуватимуть образи ангелів, Йосифа та Марії, царя Ірода. Історія «Різдвяної феєрії» має в своїй основі елементи різдвяного вертепу. Окрім цього, на площі Ринок виступатимуть актори, які розігруватимуть ярмаркові сцени в образах ремісників, торговців, а також селян.

Читайте також: «Різдво єднає у Львові»: програма, локації, особливості

Цього року новорічні та різдвяні святкування проводяться під назвою «Різдво єднає у Львові», що демонструє прагнення мешканців усіх регіонів України до єднання. Заходи відбуваються як у центрі, так і в районах міста, а також у Парку культури.

Опублікувала Мар'яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!