Львів’ян запрошують на «Різдвяну годину» у галерею мистецтв

1911 0
19 грудня о 13:00 у Львівській національній галереї мистецтв імені Бориса Возницького, що на вулиці Стефаника, 3, стартує проект «Різдвяна година в галереї». Організатори підготували цікаву програму розраховану як для дорослих, так і для дітей різного віку.
Фото: lviv-art-gallery.virtual.ua

Фото: lviv-art-gallery.virtual.ua

«Ви годину перебуватимете в експозиції зимових пейзажів та різдвяних сюжетів. Вас зустрічатимуть портрети Сніговиків, а по центру нашого парадного залу-салону стоятиме розкішне різдвяне дерево. В залі лунатимуть новорічні мелодії, в мерехтінні святкових вогників», – розповіли в галереї.

На відвідувачів чекає:

·                      інтерактивна лекція на тему «Зима в живописі»;

·                      5-ти хвилинний відеоролик «образ снігової баби» в малюнках, різних періодів, різних країн та художників;

·                      вікторина з пазлами;

·                      майстер-клас розписування «сніговичка на кулі»;

·                      майстер-клас «різдвяна листівка».

Проект триватиме з 19 грудня до 19 січня. Щодня, крім понеділка, з 11:00 до 17:00. Максимальна кількість дітей в одній групі – 25 осіб. Можливе проведення акції для однієї родини. Орієнтована тривалість заходу – півтори години. Рекомендуємо зробити попередній запис.

Для дітей-сиріт, дітей-переселенців та дітей, чиї батьки є учасниками АТО, вхід безкоштовний. За словами організаторів, на цих дітей тут чекають подарунки.

Відео галереї мистецтв


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!