Львів’ян запрошують на різдвяний концерт Оксани Мухи

3674 0
У неділю, 22 січня, на сцені Львівської філармонії відбудеться Різдвяний концерт співачки Оксани Мухи.

Цьогорічні Різдвяні концерти Оксани Мухи – це прем'єра на 100 відсотків: жодна із композицій з цієї програми не виконувалась раніше. Прозвучать як відомі, так і невідомі колядки - у несподівано-драйвовомута містично-ліричному аранжуванні.

«Ми задумали цей вечір як Різдвяну містерію, що звучить, – розповідає Оксана Муха. – Власне, це звучання буде особливим. Колядки, обрамленні дуже атмосферною музикою, ритмами та візуалізацією. Залишається оригінальна мелодія, зміст, текст, а її форма, аранжування – це буде акустична подорож не лише країнами, а й планетами... Це буде тиха коляда для меломанів і людей з чутливим серцем».

Початок – о 16:00 та 19:30.

Ціна квитків на «Різдвяний Unplugged» Оксани Мухи 22 січня у Львівській філармонії – від 100 до 200 грн. Продаж квитків - на сайті gastroli.ua:

Концерт о 16:00 - https://gastroli.ua/en/tickets/rizdvjanyj-unplugged-2016-12-26-17-14/buy

Концерт о 19:30 - https://gastroli.ua/en/tickets/rizdvjanyj-unplugged/buy

Детальніша інформація та замовлення квитків: 0 800 507 577

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!