Львів’ян запрошують на роботу у японську компанію «Фуджікура»

19331 0
Наступного тижня у Львові розпочинає роботу японська компанія «Фуджікура». Мешканців, які хочуть працювати на цьому підприємстві, просять зголошуватися.Про це інформують у прес-службі міськради.
Фото: synergix-int.com, avtomaniya.com

Фото: synergix-int.com, avtomaniya.com

З наступного тижня у Львові розпочинає роботу нове підприємство з іноземною інвестицією. Ним стала японська компанія «Фуджікура». Зазначимо, що японська «Фуджікура» реалізовує на території Львівщини масштабний інвестиційний проект з будівництва заводу, який виготовлятиме електричне устаткування для провідних європейських автомобільних виробників.

На першому етапі, за словам мера міста Андрія Садового, на підприємстві працюватиме 550 людей. Загалом компанія потребує 3 тисяч співробітників. Відповідно, підприємство зіткнулось з нестачою кадрів.

Тому львів’ян запрошують на роботу. Для цього необхідно зателефонувати до центру зайнятості за телефоном – 244 59 70.

Нагадаємо, інформація про те, що японська компанія хоче відкрити завод у Львові, з’явилась ще минулого року. Однак керівництво чекало коли відбудеться підписання економічної частини угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом. Компанія вже розпочала набір і продовжить запрошувати мотивованих працівників в рамках нового проекту.

Довідка. Компанія «Фуджікура» була заснована в Японії 130 років тому і налічує більш ніж 50 тис. працівників по всьому світу. Одним із напрямків діяльності компанії є виробництво кабельних мереж для європейських автовиробників згідно із стандартами в даній галузі.

Опублікувала Мар’яна Федина

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!