Львів’ян запрошують на родинне благодійне свято

1752 0
Усі залучені кошти скерують на підтримку соціальних проектів, які підтримує «Фундація Духовного Відродження»
Фото: Духовна велич Львова

Фото: Духовна велич Львова

 У Львові на Старий Новий рік відбудеться благодійне родинне свято «В гостях у Василя та Маланки». Про це повідомляє Духовна велич Львова.

14 січня традиційно за одним столом зберуться львівські сім’ї, щоб у дружньому колі заколядувати, послухати талановитих музикантів, побачити театральні дійства та почастуватися українськими стравами. 

«Приймають нас з колядою Львівська Духовна Семінарія Святого Духа, колядуватимемо разом з Соломією Чубай та гуртом "Джалапіта", завітає камерний хор "Теотокос", музичний гурт Rockoko, арт фольк-гурт Troye Zillia, оркестр Львівсьої Духовної Семінарії Святого Духа. Супроводжуватиметься все танцями, ярмаркою, смачнезним частуванням. Ведучими будуть наші друзі Олег Пригода та Таня Шелельо», – розповіла координаторка події Анастасія Янків.

Усі залучені кошти скерують на підтримку соціальних проектів, які підтримує «Фундація Духовного Відродження», зокрема розвиток соціальних проектів Шпиталю Андрея Шептицького, підтримка програм для осіб з вадами слуху, супровід проектів католицької освіти та працю з молоддю.

Організовує подію БО «Фундація Духовного Відродження» Львівської Архиєпархії УГКЦ. Початок о 18:00 у Львівській Духовній Семінарії Святого Духа (Хуторівка, 35). Замовити квитки та стати частиною свята можна за телефоном: 067 67 90 207 (Марія). 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!