Політична реклама

Львів’ян запрошують на розмову, як далі розвиватися Сихову. Як долучитися

1377 0
Цієї неділі, 11 жовтня, львів'ян кличуть на захід «Програма 24/7 до кави: яких змін чекати на Сихові?»
фото: сторніка скверу Гідності в мережі Facebook

фото: сторніка скверу Гідності в мережі Facebook

Заступник міського голови Львова Андрій Москаленко запрошує львів’ян на розмову про розвиток Сихова. Мешканців кличуть приєднатися до події за горнятком кави, поділитися своїм баченням та пропозицією розвитку району. Про це йдеться на сайті події у Фейсбук.

Читайте також: Що обіцяє Садовий зробити для Львова. Аналіз програми

Захід відбудеться з командою кандидатів «Об‘єднання «Самопоміч» у Сихівському районі, яка запрезентує велику кількість ідей. Говоритимуть, зокрема, про тролейбус на Сихові, медіатеки, Центр Довженка тощо.

На захід можна брати із собою малечу, для них підготували забавки та розваги. Він відбудеться цієї неділі, 11 жовтня, о 14.00 год за адресою Кирила Трильовського, 17. Можна долучитися до трансляції онлайн, яку проводитиме Тvoemisto.tv на своїй сторінці у Фейсбук та на Ютуб-каналі.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!