Львів’ян запрошують на сеанс одночасної гри в шахи на 12 дошках

1056 0
Гру проведуть чемпіонки світу та України сестри Музичук.
Фото: Unsplash

Фото: Unsplash

У Львові запрошують на сеанс одночасної гри в шахи на 12 дошках, який проведуть чемпіонки Анна та Марія Музичук. Гра відбудеться в рамках фестивалю Leopolis Jazz 26 та 27 червня. 

«26 та 27 червня гості фестивалю матимуть унікальну можливість зіграти партію в шахи з чемпіонками світу та України, львівськими сестрами Анною і Марією Музичук. Такого «Ферзевого гамбіту» Львів ще не бачив», – пишуть на сторінці фестивалю. 

Приєднатися до гри можна цієї суботи, 26 червня, з 18:00 до 19:00 на пікніковій зоні «Стадіон» у Парку культури ім. Богдана Хмельницького,. Для входу потрібно придбати квиток. Вартість квитка у пікнікову зону «Стадіон» – 50 грн за особу на 1 день. Також є можливість придбати абонемент на 5 днів.

Гра пройде також у неділю, 27 червня, у подвір’ї Палацу Потоцьких, що на вулиці Миколи Коперника, 15. Вхід вільний

Сестри Анна та Марія Музичук є світовими та українськими чемпіонками. Анна була віцечемпіонкою світу і триразовою чемпіонкою з блискавичної та швидкої гри, а марія вигравала щахову корону. 

Читайте також: Цього тижня у Львові стартує Leopolis Jazz Fest. Програма, умови, локації, ціни

Нагадаємо, що вхід на фестиваль дозволено лише за наявності негативного тесту на Covid-19. Для пікнікових зон потрібно зробити безкоштовний експрес-тест, який буде дійсним 48 годин. 

Експрес тестування проводять на вході у парк чи пікнікові зони упродовж дня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!