Львів’ян запрошують на серію майстер-класів з водного туризму

1493 0
Завтра, 30 січня, у Львові старує серія семінарів з техніки водного туризму, учасники якого в квітні зможуть відправитися на змагання та водного походу в квітні.
Фото: manivci.lviv.ua

Фото: manivci.lviv.ua

Семінарів з техніки водного туризму розрахований на початковий і середній рівень підготовки його учасників. Загалом вся серія семінарів складатиметься з двох частин. З січня до квітня відбуватимуться теоретичні заняття. В квітні ж відбудеться практична частина – навчально-тренувальний збір на р. Чорна Тиса, участь у змаганнях, водний похід ІІ категорії складності.

Перший семінар буде на тему «Історія водного туризму, розвиток та характеристики сучасних плавзасобів».

Участь у семінарі безкоштовна. Попередня реєстрація за посиланням обов’язкова.

Лектор: майстер спорту з водного туризму, керівник походів V категорії складності з водного туризму Тарас Білошицький.

Семінар відбудеться у Центрі творчості дітей та юнацтва Галичини, мультиспортивний соціальний зал «Манівці» (вул. Вахнянина 29, 2 поверх), а також у форматі вебінару, посилання на яке отримають зареєстровані учасники.

Опублікував Ігор Саджениця

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!