Політична реклама

Львів'ян запрошують на шоу екстримального цирку Danger Madness Circus

1708 0
З 20 липня до 15 вересня на території Цирку «Кобзов» у Львові (просп. Чорновола, 93а) можна побачити ексклюзивне шоу для дорослих – перший український ектримальний цирк Danger Madness Circus.

Потрапити на шоу можна щоп’ятниці та суботи о 21.00, - повідомляють організатори.

Danger  Madness Circus - шоу від режисера-постановника та хореографів «Україна має талант», «Танцюють всі», «Минута славы», «Х-фактор», «Барон Мюнхаузен».

Це ексклюзивна повносюжетна фантасмагорія для дорослих,  яка відображає картину  сучасного світу мовою пластики та трюків.

Циркову програму Danger  Madness Circus можна назвати новою сторінкою в історії циркового мистецтва. Вона вражає своєю комічністю, еротизмом, екстримом та шокуючим драйвом.

Організатори обіцяють, що програма кожного шоу буде містити все більше нових граней та сюрпризів, тож навіть для тих, хто вже побував на прем’єрі, можуть бути цікавими шоу у серпні чи вересні.

Квитки на шоу можна замовити на сайті kasa.in.ua або придбати у касі за адресою: вул. Дорошенка, 19.

ТЕГИ: цирк, шоу

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!