Львів’ян запрошують на «Шоу історій». Як долучитись

2549 0
У Львові 9-го березня відбудеться зустріч «Шоу історій». Шоу відбувається раз на місяць у вечірній час, а долучитися до сторітелінгу зможуть ті, кому є що розповісти та ті, кому цікаво слухати. Цього разу темою шоу організатори обрали «Цей шалений, шалений світ».
Фото: poradumo

Фото: poradumo

«Всі люди у світі повсюдно зайняті розповіданням історій, навіть якщо вони цього не знають. Сторітелінг як жанр набирає популярності, а компанії давно розповідають власні історії успіху, професіонали розказують, через які злети та падіння їм довелося пройти, щоби стати собою сьогоднішніми, а цікаві особистості на кожному заході захоплюють слухачів карколомними оповідями. Тому і ми запрошуємо вас на наше шоу історій. Історії, котрі ви почуєте – справжні, щирі, емоційні, без слайдів і презентацій, від тих, хто не обов'язково є професійними промовцями, а просто розповідає, що довелося пропустити крізь себе», – розповідають організатори.

Шоу відбуватиметься раз на місяць у вечірній час. 10 історій, об’єднаних цікавою темою. Найближча зустріч – 9 березня, а тематика – «Цей шалений, шалений світ». Ви почуєте історії про подорожі та мандрівки близькими і далекими куточками нашої планети. 

Як долучитись до сторітелінгу

Якщо ви хочете виступити, заповніть анкету - https://goo.gl/9q7WZI. Школа АҐРУС допоможе промовцям підготуватися до виступів. 

Коли?

9 березня, 19:00

Де?

Готель «Жорж»,  пл. Міцкевича, 1

Вас чекатимуть справжні історії, цікавий ведучий, гарна компанія і, звичайно, подарунки-сюрпризи від партнерів.

Яскравий одяг вітається.

Детальна інформація: (067) 120-39-30
Придбати квитки он-лайн: https://2event.com/uk/events/804430

Придбати квитки:
+38 (067) 931 63 33 - Пекарська-Зелена, Сихів (Оксана)
+38 (096) 452 47 67 - центр (Наталія)
+38 (067) 708 16 99 - просп.Чорновола (Наталя)
+38 (067) 744 3 222 - Свєнціцького (Ірина)

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!