Львів’ян запрошують на сімейні концерти у філармонію

2357 0
Перша подія відбудеться вже в кінці січня з нагоди дня народження Моцарта.

Відтепер у Львівській філармонії у концертній програмі також будуть події для дітей. Спільно із Центром музичного розвитку «Tempo» філармонія започатковує цикл сімейних концертів.

Інтерактивні події відбуватимуться за участі Академічного симфонічного оркестру філармонії та допоможуть розкрити любов до музики змалечку. Вони познайомлять дітей з усіма музичними інструментами симфонічного оркестру.

Концерти триватимуть менше години в передобідній час, а теми спеціально підібрані для дітей віком 2-9 років. Також кожна подія включатиме 20 хвилин веселих передконцертних інтерактивів з музичним реквізитом за участі артистів симфонічного оркестру та аніматорів.

Перша подія відбудеться вже в кінці січня з нагоди дня народження Моцарта. Спеціально для найменших гостей «запустять» швидкісний музичний експрес «MozartKids», який 26 січня познайомить їх з творчістю композитора.  А 2 лютого на львів’ян очікує незвична подорож Дзень-Бума. Вона отримала назву «Навколо світу».

Також для мам, татів, братів, сестер та друзів маленьких гостей діятиме гнучка система знижок: при купівлі 3-ох квитків діє 25% знижки за промокодом family , від 4-ох – знижка 50% за промокодом familygroup.

Наступні події циклу відбуватимуться раз на місяць, а усю інформацію про них можна знайти на офіційному сайті Львівської національної філармонії. Про Музичний Експрес «MozartKids» можна детальніше дізнатися за посиланням, а про музичну подорож «Навколо світу» тут.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!