Львів’ян запрошують на сімейну толоку у Снопківській парк. Де та коли?

1704 0
У Львові продовжуються міські прибирання. Цієї суботи львів’ян запрошують долучитися до сімейної толоки у Снопківському парку. Про це інформують у прес-службі міськради.
Фото: kokhano.livejournal.com

Фото: kokhano.livejournal.com

В рамках сімейної толоки прибиратимуть занедбане озеро на вул. Кримській, 55.

«Запрошуємо усіх небайдужих долучатися до прибирання Снопківського парку від побутового сміття. Діткам, які братимуть участь, – заохочувальні подарунки», – зазначають організатори.

З собою необхідно мати: робочі рукавиці, мішки для сміття, зручне взуття, перекус та хороший настрій. Також стануть в пригоді: граблі, шуфлі та інші знаряддя праці.

До акції долучаються також батьки та діти ГО «Батьки Джерела», школа «Надія», мешканці вулиць, прилеглих до Снопківського парку, парафіяни Храму УГКЦ Зіслання св. Духа та вихованці Львівського міського дитячого еколого-натуралістичного центру.

Коли: субота, 9 квітня. Збір об 10:45 год

Де: біля входу в Дитячий еколого-натуралістичний центр, вул. Кубанська, 12

Телефон для довідок 068 206 11 61

Читайте також: Біля УКУ створять унікальний громадський простір. Візуалізація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!