Львів'ян запрошують на службу та Великодній концерт. Як долучитися

1749 0
12 квітня для усіх охочих відбудуться спільні святкування, щоб разом розділити пасхальну радість. Римо-Католицька парафія святого Івана Павла ІІ запрошує на пасхальні святкування. Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради.

Згідно з латинським календарем Свято Божого Милосердя, яке є частиною пасхальної тайни, відзначають другої Великодньої неділі, тобто цього року – 12 квітня. 
 
«В Біблії читаємо, що пасхальні святкування повинні відбуватися в радості і великому колі людей: «Візьміть пасхальний агнець. Якщо родина буде занадто малою для його споживання, то споживатиме агнець з сусідами, щоб була відповідна кількість осіб». Якщо прагнете розділити з іншими пасхальну радість – запрошуємо 12 квітня о 12 годині в каплицю Філософсько-богословського факультету УКУ (вул. Хуторівка, 35 а). Тут пройде Служба, відбудеться концерт єврейської музики і буде скромний, проте спільний родинний стіл», – зазначає о. Григорій Драус.
 
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!