Львів'ян запрошують на соціальний фестиваль, присвячений аутизму. Деталі

3090 0
Фестиваль відбудеться в межах святкування храмового празника церкви Пресвятої Євхаристії (Домініканського собору).
фото: УНІАН

фото: УНІАН

30 червня біля церкви Пресвятої Євхаристій на площі Музейній у межах відзначення храмового свята відбудеться соціальний фестиваль, присвячений інформуванню про аутизм. Про це Tvoemisto.tv повідомили в громадській організації «Спілка жінок Львівщини».

Читайте також: Моя дитина — не тренажер для «гуманізму і милосердя»

Метою фестивалю є об'єднання суспільства навколо проблематики захворювань розладів аутичного спектру. У програмі заплановані концерти, покази українських дизайнерів, театралізовані дійства, майстер-класи, виступи дітей, які мають аутизм та успішно соціалізувалися, а також виставка полотен дітей з аутизмом. З 10:30 до 12:30 у церкві відбудеться святкове богослужіння, після чого з 13:00 розпочнеться вже офіційна презентація проекту та концертна програма з інтерактивними забавами.

За детальнішою інформацією можна звертатися за телефонами: +38 093 251 74 08, +38 098 005 99 59, +38 093 747 35 28 (Людмила Лозинська). 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!