Львів’ян запрошують на спільну молитву за мир

2663 2
У Львові відбудеться зустріч з братами з екуменічної спільноти Тезе, які зараз відвідують Україну.
фото: Духовна велич Львова

фото: Духовна велич Львова

Сьогодні, 21 жовтня, о 20:00 у Латинському кафедральному соборі (пл. Катедральна, 1 ) відбудеться спільна молитва за мир з братами з екуменічної спільноти Тезе, що у Франції, повідомляє настоятель храму св. Іоана Павла ІІ римо-католицької церкви о. Григорій Драус.

Завтра, 22 жовтня, брати зустрінуться з молоддю Львова під час та після богослужінь у різних храмах Львова. Зокрема брат Жан Данєль буде на об 11:00 на літургіі в греко-католицькій церкві св. Володимира і Ольги (вул. Симоненка, 5), а брат Бенуа – о 12:00 в римо-католицькому храмі св. Іоана Павла ІІ (Сокільники).

Читайте також: Духівники твого міста. Студентський капелан, який каже «привіт!»

За словами о. Григорія Драуса, брати з екуменічної спільноти в Тезе під час відвідин України зустрічаються з молоддю та духівниками різник конфесій, моляться і розмовляють, а також розповідають про Європейську зустріч молоді Тезе, яка відбудеться з 28 грудня по 1 січня в Базелі (Швейцарія).


Читайте також:
21 Жовтня, 2017 19:09
Григорій Драус поки йде війна є за шо молитися
21 Жовтня, 2017 19:06
Веселий Кабанчик амінь
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!