Львів’ян запрошують на спільну передріздвяну коляду

1521 0
Буде багато забавних дійств, різноманітних конкурсів, майстер-класів та розваг зимових видів спорту.
фото: eurowine.com.ua

фото: eurowine.com.ua

Сьогодні, 2 січня, на подвір'ї Молодіжного центру імені св. Івана Боско, що на вул. Кривчицька дорога, 19Д, відбудеться свято «Разом перед Різдвом», повідомляє ЛМР.

Читайте також: Різдво у Львові. Повна програма святкових заходів

Початок дійства о 14:00 год. Мешканці Кривчиць зможуть поколядувати, провести свій день в теплому та дружньому товаристві з сусідами, мешканцями району та гостями.

Читайте також: Гід різдвяним Львовом. Головні святкові локації

За словами керівниці управління зовнішніх зв’язків і промоції Львова Тетяни Хабібрахманової, у цьогорічній програмі буде багато забавних дійств, різноманітних конкурсів, майстер-класів та розваг зимових видів спорту. Гостей будуть радувати колядками, віншуванням та вертепом вихованці Молодіжного центру Св. Івана Боско, вокальний гурт «Родзинка», дитячі колективи Львова, гурт KAVER.zni. Вільний театр «ОКО» покаже інтерактивну казку «Хочу снігу». Гостей традиційно частуватимуть какао.

Захід безкоштовний та пройде з дотриманням карантинних вимог.

Нагадаємо, що цьогоріч чимало заходів проведуть на всій території Львівської міської територіальної громади. Ключовими заходами різдвяного періоду стануть забава «Разом перед Різдвом», встановлення різдвяного дідуха на пл. Яворського, коляда з Уляною Горбачевською, коляда з Курбасами на пл. Маланюка та вистава «Різдвяна феєрія» від театру «Воскресіння». Окрім цих подій, на території Львівської МТГ відбудеться чимало традиційних та тематичних подій вистав, коляд та забав. Усі події мають відбуватися із дотримання карантинних норм.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!