Львів’ян запрошують на сплав по річці Опір

2793 0
У суботу та неділю, 12-13 березня, львів’ян запрошують приєднатись до сплаву по річці Опір від Сколе до Гірного та від Гірного до Стрия (щодня близько 3-4 години на воді).
фото: manivci.org

фото: manivci.org

У суботу, 12 березня, львів’ян запрошують на весняний сплав по річці Опір від Сколе до Гірного (близько 3-4 години на воді), а у неділю, 13 березня, на його продовження від Гірного до Стрия

Вид плавзасобів – катамарани, байдарки, каяки (відповідного до повереднього досвіду). Рівень складності – доступний для початківців.

Вартість участі:

350 грн з особи на день (включає прокат плавзасобів, сухі гідрокостюми, харчування). Вартість трансферу не включено у суму. При зголошенні на два дні – вечеря та проживання у наметах (спальники, килимки, гігієнічні вкладиші) – як бонус.

Програма:

Субота, 12 березня

9:00 – збір учасників сплаву у м. Сколе (Сколівський район Львівської області) поруч з мостом через річку Опір (зручний доїзд електричкою №827Д Львів-Мукачево, відправлення з Головного залізничного вокзалу о 7:10, прибуття до Сколе о 8:46).

9:15 – сніданок.

10:00 підготовка до сплаву. ввідний інструктаж, початок сплаву

14:00-15:00 – (в залежності від рівня води та просування групи) – причалювання поблизу с. Гірне (наш транспорт доставить на фінішну точку змінний одяг), обід. Із села Гірного зручний виїзд маршрутками Сколе-Львів

Неділя, 13 березня

11:00 – збір учасників сплаву у с. Гірному (Сколівський район Львівської області) (зручний доїзд маршрутками Львів-Сколе).

11:15 – сніданок.

12:00 – підготовка до сплаву. ввідний інструктаж, початок сплаву.

15:00-16:00 – (в залежності від рівня води та просування групи) - причалювання поблизу м. Стрий (наш транспорт доставить на фінішну точку Ваш змінний одяг), обід. Із м. Стрий зручний виїзд маршрутками та електричками Стрий-Львів.

Зареєструватися для участі та ознайомитися із переліком рекомендованого одягу можна за посиланням до 18:00 години 11 березня (п’ятниця).

За додатковою інформацією звертайтесь на [email protected] або за тел. 0976211999 і 0632217328.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!