Львів’ян запрошують на стажування у сервісних центрах МВС. Як податися?

18675 0
Сьогодні Львівський обласний сервісний центр МВС оголосив набір на стажування. Кінцева мета – набрати адміністраторів центрів. Про це повідомляє прес-служба відомства.
фото: mvs.gov.ua

фото: mvs.gov.ua

Адміністратор у сервісному центрі МВС – це держслужбовець, який надає послуги з реєстрації (перереєстрації) транспортних засобів, видачі (обміну) посвідчень водія та приймання іспитів тощо.

У прес-службі зазначають, що місячна платня такого спеціаліста починається від 6 тисяч гривень. Працювати необхідно 40 годин на тиждень – з вівторка по суботу.

Програма стажування складається з трьох етапів: тренінги, практична робота  (набуття навиків роботи у фронт-офісі у територіальному сервісному центрі) та тестування.

Хто може стати стажером?

· громадянин України

· вік від 18 років

· закінчена вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра, магістра (спеціаліста)

· несудимий

Читайте також: У Львові шукають спеціалістів на державну службу. Перелік вакансій

Досвід роботи у сфері послуг схвалюється, але не є обов’язковим. Перевага надається  кандидатам, які раніше не працювали у відомствах, що підпорядковуються МВС.

Як податися?

Для того, аби стати учасником програми стажування, необхідно заповнити он-лайн анкету. Після цього на кандидатів чекає інтерв’ю.

Анкету можна заповнити до 4 серпня.

Додаткову інформацію про стажування можна дізнатися на офіційному сайті головного сервісного центру МВС України.

Підготувала Ганна Беловольченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!