Львів’ян запрошують на святкування 25-річчя Українського католицького університету. Програма

6668 0
Лекції, дискусії та вистава, заплановані з 11 по 13 вересня, будуть безкоштовними.
Візуалізація: Український католицький університет

Візуалізація: Український католицький університет

Львів’ян запрошують на святкування 25-річчя Українського католицького університету. Програма

Святкові заходи з 11 по 13 вересня будуть безкоштовними.

З 9 по 14 вересня триватимуть заходи, присвячені 25-річчю УКУ в Україні, інформує прес-служба університету.

10 вересня о 19:00 у Львівському національному академічному театрі опери та балету ім. С. Крушельницької відбудеться святковий концерт «Тут возсіяє Божа благодать» постановки режисера Сергія Проскурні. У сценічному дійстві візьмуть участь гурти «Піккардійська терція», «Кому вниз», «Сестри Тельнюк», Львівська державна академічна чоловіча хорова капела «Дударик» тощо. Авторкою текстів є письменниця Мар’яна Савка. Квитки на концерт коштують від 50 до 400 грн. Їх можна придбати за посиланням.

З 11 по 13 вересня відбудеться серія публічних безкоштовних заходів, на які необхідно попередньо зареєструватися. Всі вони будуть проходити в Центрі Митрополита Андрея Шептицького на вулиці Козельницькій, 4.

Читайте також: Львів’ян запрошують на Бандурне шоу на Сихові

Програма публічних заходів

(на які на момент публікації ще була відкрита реєстрація)

11 вересня, понеділок

13:00-15:00

Група власного досвіду «Бібліодрама: прожити Історію, стати ближче до Історії». Ведучий – професор кафедри клінічної психології УКУ Віталій Климчук. Місце проведення: аудиторія, 2 поверх. Попередня реєстрація – за посиланням.

Відкрита лекція завідувача кафедри Біблійних наук о. д-р Юрія Щурка «Біблійна ідея “Мудрості” в житті Шептицького». Місце проведення: аудиторія, 4 поверх. Попередня реєстрація – за посиланням.

15:00-17:00

Публічна лекція професорки Мар’яни Долинської «Історія Львова в найменуваннях». Місце проведення: паркова аудиторія. Попередня реєстрація – за посиланням.

Heinonline: презентація доступу до найбільшої світової юридичної бази даних від УКУ та ОБСЄ. Місце проведення: аудиторія, 4 поверх. Попередня реєстрація – за посиланням.

Читайте також: Львів’ян запрошують на Людкевич Фест. Програма, локації, вартість

17:00-19:00

Презентація професоркою Ярославою Мельник нової археографічної знахідки «Ars poetica Богдана-Ігоря Антонича: до 80-річчя від дня ссмерті». Місце проведення: паркова аудиторія. Попередня реєстрація – за посиланням.

Країна відповідальних громадян. Презентація відкритого онлайн-курсу та обговорення. Місце проведення: аудиторія, 2 поверх. Попередня реєстрація – за посиланням.

Дискусія на тему «Система реабілітації в Україні: чи можливі зміни через локальний розвиток?». Місце проведення: академічний корпус, лекторій. Попередня реєстрація – за посиланням.

19:00-21:00

Дискусія на тему «Благодійність. Від сімейного бізнесу до відповідальності перед суспільством». Місце проведення: паркова аудиторія. Попередня реєстрація – за посиланням.

Вистава «Зелене Євангеліє» за поезіями Богдана-Ігоря Антонича. Місце проведення: зимовий сад, 5 поверх. Попередня реєстрація – за посиланням.

Читайте також: На ІТ Арену у Львові завітає один з 25 геніїв сучасності

12 вересня, вівторок

17:00-19:00

ThinkShop з Іриною Соловей «Від суспільства слухняного до суспільства слухаючого». Місце проведення: аудиторія, 2 поверх. Попередня реєстрація – за посиланням.

Відкрита панельна дискусія (англійською мовою) «Ethics and Religion, do they still have room on the public square?». Чи є ще місце в суспільному просторі для етики і релігії. Місце проведення: академічний корпус, лекторій. Попередня реєстрація – за посиланням.

13 вересня, середа

10:00-12:00

Лекція англійською мовою професорки Крістіни Гантель-Фрейзер «Building Peace With Conflict – The Rule of Law As Partner of Integrated Conflict Managment». Місце проведення: паркова аудиторія. Попередня реєстрація – за посиланням.

15:00-17:00

Публічна лекція «Особливості роботи з сім’єю: український і німецький досвід». Місце проведення: аудиторія, 3 поверх. Попередня реєстрація – за посиланням.

Панельна дискусія «Особливі діти: що ми про них знаємо?». Місце проведення: аудиторія, 3 поверх. Попередня реєстрація – за посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!