Львів'ян запрошують на святкування дня народження Івана Франка. Програма

2863 0
27 серпня виповнюється 162 роки з дня народження Івана Франка.
фото взяте з IA ZIK

фото взяте з IA ZIK

Дім Франка запрошує львів'ян відсвяткувати день народження Івана Франка та День Незалежності України. Про це повідомляється на сторінці музею у Facebook.

У рамках святкування 17 серпня відкрилася виставка живопису на склі Наталії Курій-Максимів «Янголи України». 24 серпня запланована дискусія на тему «Бути державою» за участі письменника і перекладача Андрія Содомори, директора Дому Франка, франкознавця Богдана Тихолоза, народного депутата Олега Березюка та настоятеля сихівського храму Різдва Пресвятої Богородиці отця Ореста Фредини.

Читайте також: Духівники Твого міста. Отець Орест Фредина про складний характер святих

У день народження Івана Франка, 27 серпня, відбудеться покладання квітів до пам'ятника Каменяра, тематична екскурсія-забава для дітей та святковий концерт за участі Оксани Мухи, Дмитра Кацала та етногурту «Жива».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!