Львів'ян запрошують на святкування Олімпійського дня. Програма

1908 0
Урочистості розпочнуться у неділю об 11:00 на проспекті Свободи.
Фото:Evgeny Kraws/Facebook

Фото:Evgeny Kraws/Facebook

У неділю, 23 червня, у Львові святкуватимуть Олімпійський день, присвячений 125-річчю Міжнародного олімпійського комітету. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Урочистості розпочнуться у неділю об 11:00 на проспекті Свободи біля пам’ятника Тарасу Шевченку та триватимуть до 15:00. Кожен охочий зможе взяти участь у зарядці з олімпійцем та символічному забігу на 500 метрів, перші 50 фінішерів якого отримають призи від Національного олімпійського комітету. Окрім того, у програмі святкування заплановані показові виступи з майстер-класами із різних видів спорту, зустріч та фотосесія з титулованими спортсменами Львівщини, розіграш подарунків від відділення НОК України у Львівській області та спонсорів і партнерів. Показові виступи з майстер-класами проведуть із таких видів спорту: регбі, бадмінтон, бокс, веслування, теніс, лижі, настільний теніс, карате, хокей, тхеквондо, футбол, художня гімнастика, водне поло, баскетбол, скандинавська ходьба, легка атлетика та тощо.

Читайте також: Сьогодні у Львові поховають першого капітана «Карпат» Олександра Філяєва

Програма свята

11:00 — реєстрація на забіг та початок роботи спортивних локацій з метою демонстрації різних видів спорту

11:50 — флешмоб до святкування 125-річчя Міжнародного Олімпійського комітету

12:00 — урочисте відкриття Олімпійського дня-2019 та нагородження кращого спортсмена місяця

12:20 — руханка з Вікторією Ленишин (майстер спорту міжнародного класу з художньої гімнастики, фіналістка Олімпійських ігор)

12:30 — старт скандинавської ходи

12:45 — старт забігу

13:30 — розіграші призів від відділення НОК України та спонсорів

13:30−14:00 — змагання з тримання планки та бурпі челендж.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!