Львів'ян запрошують на симфонічний концерт

1355 0
У програмі – симфонія № 6 Людвіга ван Бетховена та симфонія №7 Антона Брукнера.
фото: dolyna.info

фото: dolyna.info

20 листопада у Львівській національній філармонії відбудеться концерт австрійсько-українського симфонічного оркестру K&K Philharmoniker.

У програмі – симфонія № 6 Людвіга ван Бетховена та симфонія №7 Антона Брукнера. Диригенти: Маттіас Георг Кендлінгер (Австрія), Максиміліан Кендлінгер (Австрія).

«Величність звуку, мелодійне багатство та фактурно-оркестрове різноманіття музики захоплює слухача і не відпускає до останньої хвилини концерту», – переконують організатори.

Початок заплановано на 19:00. Вартість квитків: 100-400 грн. Придбати їх можна за телефоном: 032-255-10-55. Доставка безкоштовна.

Симфонічний оркестр K&K Philharmoniker засновано у Львові у 2002 році австрійським диригентом та композитором Маттіасом Георгом Кендлінгером. Основний склад оркестру нараховує понад 60 осіб, а також ще 50 музикантів є у додатковому складі. Проведено близько 2000 концертів у 245 містах 19 країн Європи та Скандинавії, понад 1,9 мільйонів глядачів відвідало концерти оркестру K&K Philharmoniker.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!