Львів’ян запрошують на толоку до притулку, де рятують тварин

926 0
Толока відбудеться в суботу, 24 вересня.
Фото: Орест Залипський

Фото: Орест Залипський

Мешканці Львова запрошують долучитися та допомогти навести лад у Домівці врятованих тварин, куди також евакуюють вихованців із зони бойових дій. Толока у притулку відбудеться в суботу, 24 вересня. Про це повідомили у Львівській міській раді.

«Домівка врятованих тварин з початку війни евакуювала та прийняла дуже багато тварин, зокрема, і за  останній тиждень. І вони потребують наших рук. Власне, в суботу в нас спецзавдання, а добрих рук бракує. Тож запрошуємо вас прийти та допомогти нам. Ми і наші підопічні будемо дуже раді вас бачити», – зазначив керівник Домівки врятованих тварин Орест Залипський.

Читайте також: На першій лінії. Історія Домівки, яка рятує тварин, що постраждали від війни

Початок толоки об 11:00 за адресою вул. Довбуша, 24. Усім охочим доєднатися до заходу варто з собою мати змінний одяг.

Нагадаємо, нещодавно до притулку евакуювали 171 тварину із Запорізької дитячої залізниці. Зараз волонтери збирають кошти для харчування, оглядів ветеринарів, вакцинації, дегельмінтизації та інших процедур.

Юлія Осим

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!