На площі перед Львівським оперним зіграють три баскетбольні турніри

1390 0
Серед них – Ліга націй, у якій візьмуть участь представники шести країн.
Фото: tipster-tips.com

Фото: tipster-tips.com

Цими вихідними у Львові на площі перед Оперним театром проведуть одразу три баскетбольні турніри. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

26 та 28 липня Федерація баскетболу України проведе у місті Лігу Націй, у якій візьме участь шість країн. Кожна з них представляє жіночу та чоловічу збірні U23. Окрім України, учасниками будуть збірні Чехії, Угорщини, Польщі, Румунії та Словаччини. Чоловічі та жіночі збірні боротимуться за дві перепустки у фінал Ліги Нації.

27-28 серпня відбудеться сателіт Челенджера FIBA 3×3. Це буде відбірковий турнір для найкращих 12-ти українських команд з можливістю виграти оплачену путівку на Челенджер до Південної Кореї.

Читайте також: Львів'янам показали оновлений проект реконструкції фонтану перед Оперним. Візуалізація

Цими ж днями ФБУ організовує відбірковий етап чемпіонату України УСЛ 3×3. Змагання, що зберуть близько 100 команд з різних міст країни, відбудуться у чоловічій та жіночій категоріях PRO, а також U18 та U16.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!