Львів’ян запрошують на «Тиждень відкритих технологій». Як долучитись?

2626 0
З 23 по 27 січня ІТ компанія Sigma Software проводить серію заходів, спрямованих на обмін досвідом та спілкування між представниками ІТ-спільноти Львова. Всі зібрані кошти з реєстрації передадуть до проекту ІТ-Миколай від фонду «Крила Надії».

В рамках «Тижня відкритих технологій» щовечора протягом п’яти днів кращі експерти компанії представлять свої доповіді за різними напрямами, від розробки для AR/VR пристроїв та створення мобільних додатків, від юзабіліті та типографіки, до побудови процесів в команді.

Програма

23 січня вже відбувся тест драйв довгоочікуваного на ринку пристрою доповненої та змішаної реальності Microsoft HoloLens - першого в світі голографічного комп'ютера. Він ще недоступний кінцевим споживачам, але вже доступний розробникам. Друга доповідь була присвячена функціональному програмуванню для .NET розробників.

24 січня  буде висвітлена тема юзабіліті та його місця у процесі розробки, а також говоритимуть про типографіку та чому всі мають любити букви.

25 січня сфокусуються на мобільній розробці та питанні автоматизації циклу мобільного проекту.

26 січня стане днем великих даних. Мова піде про Spark - відносно новий і потужний інструмент для розподілених обчислень, що прийшов на зміну Hadoop. Друга доповідь буде про прогнозування.

27 січня пройде під знаком проектного менеджменту від колег в тому числі з США. Будуть говорити про зворотне делегування з висоти 10 років досвіду управління департаментом ІТ компанії.

Детальний розклад, інформація про спікерів та доповіді доступні на сторінках заходів у Facebook.

Після доповідей учасники зможуть поспілкуватися в неформальній атмосфері ближче познайомитися з компанією-організатором.

Заходи відкриті для всіх охочих за попередньою реєстрацією. https://www.facebook.com/pg/SIGMASOFTWAREGROUP/events/?ref=page_internal

Вартість – 100 грн. Всі кошти, зібрані в рамках «Тижня відкритих технологій» будуть направлені до проекту ІТ Миколай (гроші для онкохворих дітей від львівської ІТ-спільноти).

Коли: 23-27 січня, 19:00-22:00

Де: Львів, вул. Наукова 7д, офіс компанії Sigma Software

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!