Львів’ян запрошують на унікальне мистецьке дійство – битву оркестрів

3395 0
У четвер, 22 жовтня, на сцені Львівської опери відбудеться концерт у рамках всеукраїнського проекту «Битва Оркестрів». На одній сцені у музичному двобої зійдуться два оркестри – Львівський академічний молодіжний симфонічний оркестр «INSO-Львів» і Одеський симфонічний оркестр «Hardy Orchestra». Хто з них переможе – визначать глядачі. Початок унікального шоу-змагання – о 19:00.
фото: GMGpromo

фото: GMGpromo

22 жовтня у Львівській опері відбудеться «концерт у відповідь». На початку серпня оркестри «INSO-Львів» і «Hardy Orchestra» уже змагалися між собою – на сцені Одеської опери. Тоді глядачі віддали перемогу львів’янам. Відтак одесити приїдуть до міста Лева, аби взяти реванш. За задумом творців «Битви Оркестрів», грандіозне шоу побудоване таким чином, що на сцені одночасно перебувають два колективи, а це – понад сто музикантів. Оркестри наче кидають виклик один одному і намагаються здивувати своєю майстерністю та винахідливістю не лише слухачів у залі, а й колег по музичному «цеху», – інформують організатори заходу.

Довідка. Проект «Битва Оркестрів» – унікальний не тільки для України, а й для світу. Він стартував навесні цього року в Одесі. Першими у музичному двобої зустрілися оркестри з Одеси («Hardy Orchestra») та Харкова («Віртуози Слобожанщини»). Влітку до цього масштабного творчого задуму приєднався оркестр зі Львова - «INSO-Львів». Водночас організатори «Битви», концертно-продюсерська компанія «Magic Box», ведуть переговори із оркестрами з Дніпропетровська, Києва, Миколаєва Запоріжжя, Кишинева та Мінська. Завершиться перший сезон «Битви Оркестрів» влітку 2016-го грандіозним гала-концертом в Одесі. Колектив, який зуміє вибороти перше місце, отримає грошовий приз у розмірі 100 тисяч гривень. Володарям срібла запишуть студійний альбом. А оркестру, який посяде третю сходинку, забезпечать професійну зйомку концерту або кліпу.

Квитки вартістю 150-650 грн на «Битву Оркестрів» можна придбати у всіх квиткових касах Львова, а також онлайн – на сайтах gastroli.ua і karabas.com.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!