Львів’ян запрошують на унікальну виставку про екологію

1746 0
З 23 січня у Львові діятиме виставка присвячена темі екології «Переосмислення: вчимося у природи». Виставку організувало Державний природознавчий музей та Goethe-Institut в Україні.
фото: who-are

фото: who-are

Кожен розділ виставки представляє одну з чотирьох стихій і доповнений прикладами з біоніки. Мета, якої намагаються досягнути організатори – надихнути на зацікавлення екологією серед відвідувачів, щоб люди й надалі продовжували досліджувати тему екології. Також організатори намагаються закцентувати увагу на тому, що прогрес і захист природи не суперечать один одному, тож люди мають дбайливо ставитись до навколишнього середовища.

«інтерактивною виставкою ми хочемо пробудити інтерес до екологічної тематики, особливо у молодих людей. Ми прагнемо надихнути на зацікавлення екологією та продовжити досліджувати цю тему, як за допомогою нашої тематичної інтернет-сторінки, так і звичайно ж на шкільних заняттях у формі проектів або міждисциплінарної діяльності», – зазначають організатори.

Особливе зацікавлення виставка викличе у поціновувачів німецької мови, адже для шкіл і класів із вивченням німецької на виставці працює спеціальна освітня програма.

Виставка експонується в Держаному природничому музеї, що знаходиться за адресою: вул. Театральна, 18.

Діятиме виставка до 12 лютого.

Ціна квитка: 5 грн – дитячий, 10 грн – дорослий

Час роботи: вт.-пт. (10.00-17.00), сб.-нд. (11.00-18.00), понеділок – вихідний.

Запис на екологічну екскурсію – за тел.: (067)7893167, Ганна Середюк. Запис на освітню програму з німецької мови: (067)7384305, Ольга Шевчик.

Деталі за посиланням.

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!