Львів'ян запрошують на унікальний захід для батьків. Як долучитись

1470 0
Під час відкритого інтерв'ю у Львові обговорять найважливіші питання фізичного та емоційного здоров'я дітей. Усі присутні зможуть поставити експертам свої запитання.

Для батьків організовують безліч семінарів, зустрічей та публічних лекцій. Проте для кожної мами чи тата завжди важливо почути відповідь на питання, які стосуються саме їх випадку, і часто такої можливості в них нема. Медіа-хаб «Твоє місто» намагається бути максимально наближеним до львів’ян. Саме тому ми вирішили організувати відкрите інтерв’ю на тему, яка цікавить всіх батьків.

Тема першої розмови: як подбати про фізичне та емоційне здоров’я дітей? Як зараз на них впливають наші слова і вчинки? Як навчити дітей соціалізуватись та дбати про себе?

Запрошені фахівці:
Ярема Возниця, педіатр із майже п’ятдесятирічним стажем, заслужений лікар України;
Наталка Ільчишинпсихолог, сімейний консультант, яка активно працює з батьками в Україні, а також консультує батьків і з Європи.

Для батьків це унікальна можливість не тільки послухати фахівців, але і поспілкуватись з ними особисто. У реєстраційній формі ви можете залишити свої питання, які ми озвучимо під час інтерв’ю. Також буде можливість поспілкуватись зі спікерами в неформальній атмосфері після зустрічі.

Модератор Світлана Жаб'юк, шеф-редактор медіа-хабу «Твоє місто».

Коли?
Сьогодні, 16:00.

Де?
Дитячий Центр Здоров'я ім. Анни Мазуренко, вул. Дністерська, 27. Заїзд відразу навпроти трамвайної колії на Сихів. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!