Політична реклама

Львів'ян запрошують на вечірку "Добрий Швейк"

1692 0
Відважних і веселих, усіх, хто любить пригоди і чеський гіркий напій так само, як бравий вояка Швейк, запрошують 23 лютого в ресторан імпровізацій Грушевський cinemajazz на вечірку «Добрий Швейк».

Початок заходу о 19.30 год.

Програма:

19:30 Пригоди бравого солдата Швейка (анімація/Україна, Росія/2011)

Йозефа Швейка, чеського торговця собаками, якого вже дискваліфікували з армії як справжнісінького ідіота, знову викликають на службу в якості гарматного м'яса під час Першої світової війни. Йому докучали бюрократи, поліцейські, лікарі та духовенство, його «продавали» один офіцер іншому, але добродушний, балакучий і нехитрий солдат Швейк все ж неохоче наближається до лінії фронту і, очевидно, до вірної загибелі.

22:30 Вікторія Зяблікова та кавер гурт Jam

Яскраве та оригінальне виконання світових хітів зробили Вікторію улюбленецею публіки шоу Х-фактор. Гостей вечірки Вікторія потішить своїми найкращими композиціями з притаманним їй драйвом.

Також в програмі: конкурси та розваги для бравих, багато міцного чеського напою, подарунки від офіційного спонсора та партнерів заходу.

Замовлення пригод за тел.: 098 676 46 00

Офіційний спонсор заходу:ТМ Becherovka


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!