Львів'ян запрошують на велоквест до Дня Незалежності

2243 0
У переддень 24-ї річниці Незалежності України відбудеться загальноміський тематичний велоквест «Незалежна Україна». Управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради запрошує до участі охочі команди.
Tvoemisto.tv

Tvoemisto.tv

Захід спрямований на формування свідомих та патріотично налаштованих громадян, а також для залучення мешканців до ведення активного способу життя. «Маємо на меті об’єднати декілька цілей: це і промоція здорового способу життя та велоруху, і популяризація в пізнавально-розважальній формі історії нашої країни. Сподіваємося, що цей велоквест буде до вподоби львів’янам і стане хорошою традицією», - розповідає Петро Гошовський, координатор велоквесту, управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР.

Коли: 15 серпня

Чому долучатися: велоквест проводитиметься в пізнавально-розважальній формі. Завдяки партнерам велоквесту «Незалежна Україна», на учасників та переможців заходу чекають цікаві подарунки.

Що буде: інтерактивні завдання, ребуси та вікторини місцями та вулицями Львова, де відбувалися події, що формували Україну та залишили слід в історії.

Як взяти участь: сформувати команду – від 3 до 6 осіб, зареєструватися тут. Участь команд у велоквесті безкоштовна.

Додаткову інформацію можна отримати в управлінні молоді, сім’ї та спорту за телефоном 297-58-74, або на сторінці управління у Facebook.

Цей квест започаткує традицію міських велоквестів. Ще до кінця року заплановано провести серію з 5 велоквестів які спрямовані на поширення ідеї здорового способу життя, екології та знання історії міста Лева.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!