Львів’ян запрошують на велопрогулянку до Крехівського монастиря

978 0
До велоколони можуть доєднатися тільки вакциновані однією або двома дозами.
Фото: pinterest.es

Фото: pinterest.es

В неділю, 24 жовтня відбудеться велопрогулянка зі Львова до Крехова. Старт подорожі на велосипедах о 10:45 біля входу в ТРЦ «Спартак», що на вул. Мазепи. Приєднатися можуть лише ті охочі, які отримали одну або дві дози вакцини від ковіду. Про це повідомляють організатори.

Читайте також: На Львівщині дофінансують добудову велотраси зі Славського до Волосянки

Мандрівка відбудеться у межах проєкту «РовеЛове Розточчя – разом попри кордони». Зі слів представника «Bike Sport Active» та співорганізатора Олександра Дудкіна, темп і складність поїздки будуть легкі, тож стати учасниками можуть навіть початківці.

Загалом протяжність маршруту складе 60 км. Пролягатиме маршрут асфальтованою дорогою через сосновий ліс Яворівського Національного природного парку.

Як повідомляють у ЛОДА, організовують веломандрівку у межах проєкту «РовеЛове Розточчя – разом попри кордони», що реалізується за фінансової підтримки ЄС в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща – Білорусь – Україна 2014-2020. Метою проєкту є покращення туристичної інфраструктури регіону Розточчя.

Мета проєкту – покращення туристичної інфраструктури та створення туристичних продуктів для підвищення транскордонного регіону Розточчя. Власне, одним з важливих пунктів є будівництво та облаштування еколого-просвітницького центру в Яворівському національному природному парку.

Зареєструватися для участі у веломандрівці можна за посиланням.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!