Львів’ян запрошують на велопроменад «Батяри на роверах»

2939 0
У суботу, 7 травня, уже втретє громадська організація «Мозаїка» за підтримки управління молоді, сім'ї та спорту міста Львова проведе у Львові акцію під назвою велопроменад «Батяри на роверах» – це ретро-велозаїзд, що об'єднує людей, які цінують стиль та міські велосипеди, своєрідна присвята львівській батярській міській культурі початку ХХ ст. Про це інформують у прес-службі міськради.
Фото: Tvoemisto.tv

Фото: Tvoemisto.tv

Як зазначили організатори, «такі ретро-велозаїзди відбуваються щорічно у багатьох країнах світу і не є винятком Україна. До заїзду допускаються різні велосипеди, але бажано, щоб це були класичні міські моделі, а власник велосипеда виглядав у стилі велосипедної моди тридцятих-сорокових років ХХ ст.».

Час проведення:

14:00год. реєстрація учасників на пл. Музейній перед Домініканським собором.

16:00 год. – 16:30 год. початок велопробігу за маршрутом: пл. Музейна – вул. І.Федорова  – вул. Сербська – пл. Ринок – вул. Памви Беринди – вул. П. Дорошенка – вул. Ю. Словацького – вул. В. Стефаника – вул. Дж. Дудаєва – просп. Т. Шевченка – вул. М. Грушевського – вул. І.Франка – вул. І. Рутковича – вул. Паркова – Стрийський парк

16:30 год. 17.30 год. - зупинка колони учасників  (Стрийський парк)

17:30 год – 18:00 год. - проїзд учасників велопроїзду за маршрутом: Стрийський парк – вул. Паркова –  вул. І. Рутковича – вул. І.Франка – вул. М. Грушевського – просп. Т. Шевченка – вул. П. Чайковського – вул. С.Томашівського – вул. Дж. Дудаєва,16.

«Велопроменад «батями на роверах» є одним із найвидовищніших велопроїздів, оскільки більшість учасників одягнені у стилі 30-их років ХХ ст., а їхні велосипеди не можуть не привертати до себе увагу перехожих. Чудово, що такі заходи відбуваються не лише у Львові, а й по усій Україні», зазначив Володимир Шнайдер, начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!