Львів’ян запрошують на велопрощу у Страдч

2393 0
Цьогоріч велопроща «Львів – Страдч – Крехів» відбудеться у суботу та неділю 10-11 вересня.
фото: facebook.com/events

фото: facebook.com/events

Тема цьогорічної прощі «Милосердя в дії». «Оскільки цей рік проголошено Ювілейним роком Милосердя, і ми мали багато можливостей досвідчити милосердя на собі. Прийшов час йти далі і ділитись ним. В дорозі та на зупинках роздумуватимемо про те, як щодня простими кроками проявляти любов та бути милосердним», – інформують організатори.

Також пожертвувані на прощі кошти завдяки БФ «Щит України» будуть передані Військам Спеціального Призначення Міністерства Оборони Україниу (Військова Розвідка України) для купівлі дизельного генератора.

Проща розпочинається о 7:30 Літургією в Соборі Святого Юра, після чого вирушає маршрутом Львів - Рясна-Руська - Ямельня - Страдч - Розточчя - Великий європейський вододіл - Крехів.

Ночівля передбачена у монастирі. Зранку у неділю Свята Літургія, похід до джерела та дорога додому на велосипедах.

З собою обов'язково потрібно мати: велосипед, запасні камери для коліс, намет, спальник, каремат, дощовик, теплий одяг, аптечку, молитовник і сухий пайок (харчувати будуть в Крехові: вечеря і сніданок). Речі буде перевозити машина. Колону супроводжуватиме Патрульна поліція Львова та медики.

Додаткова інформація за телефонами: 067 904 27 40 (Ліза), 093 134 21 64 (Віталій).

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!