Львів’ян запрошують на велозабіг «День без авто»

1813 0
У вівторок, 22 вересня, у рамках Європейського тижня мобільності відбудеться велопробіг вулицями Львова, який стане кульмінацією акції під назвою «День без авто».
фото: facebook.com/velolviv

фото: facebook.com/velolviv

Велозабіг стартує 22 вересня о 19:30 із Парку імені Івана Франка, що на вулиці Листопадовго Чину. Усіх охочих запрошують долучатись. Захід пройде у рамках Європейського тижня мобільності.

Читайте також: Чи безпечний Львів для велосипедистів?

Як уже інформувало tvoemisto.tv, у Львові оберуть найкращого «Велопрацедавця». Як йдеться на сайті конкурсу, переможцем може стати той працедавець, який створив найкращі умови для працівників-велосипедистів компанії чи організації та клієнтів, які приїжджають на велосипедах. Конкурс відзначає найбільше дружні до велосипедистів офіси та установи міста. Заявки прийматимуть до 16 вересня.

 

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!