Львів’ян запрошують на «Велику гру»

2015 0
31 січня відомі львів'яни розкажуть свої незвичайні історії в проекті «Час історій з Іриною Снітинською».

31 січня у FESTrepublic.club львів'яни розкажуть свої незвичайні історії під час «Великої гри» в межах проекту «Час історій з Іриною Снітинською».

Ділитись власними історіями будуть зіркові промовці – найуспішніша українка у покері, амбасадор покерного руму Poker Match Ольга Єрмольчева; народний депутат України Антон Геращенко; чемпіон України та Європи з пауерліфтингу, соціальний працівник у Центрі відновного лікування «Модричі» Павло Козак; продюсерка фільмів «Міф» та «Людина з табуретом», мандрівниця, арт-менеджерка, журналістка Катерина Мізіна; акторка театру імені Леся Курбаса, співачка гурту «Курбаси» Марія Копитчак; директор Львівського органного залу Іван Остапович; генеральний директор «Компанії Ензим» Олена Вовк мати п’ятьох дітей, мистецтвознавець та дружина міського голови Львова Катерина Садова.

За словами засновниці проекту Ірини Снітинської, історії, котрі ви почуєте – справжні, щирі та зворушливі.

Генеральний партнер проекту центр відновного лікування "Модричі".

Місце проведення: FESTrepublic.club (вул. Старознесенська, 24-26).

Придбати квитки онлайн можна тут або на сайті "Контрамарка".

Детальніше про подію на ФБ-сторінці «Часу історій»

Детальна інформація: (067) 672 61 28

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!