Львів’ян запрошують на відкриття другого Зимового парку

2784 0
У Львові 19 грудня відкриється локація зимових розваг і відпочинку – другий Зимовий парк, який діятиме до 19 січня. Насолодитися зимовою атмосферою можна буде у Парку культури.
фото: lviv.vgorode.ua, centralpark.lviv.ua

фото: lviv.vgorode.ua, centralpark.lviv.ua

Офіційне відкриття Зимового парку відбудеться 19 грудня 14:00 годині, у День святого Миколая. Попередньо зимове атракційне містечко діятиме до 19 січня, але можливе продовження. На території Зимового парку відбуватиметься святкування Нового року, Різдва, Дня святого Миколая, Дня Валентина, а щовихідних організатори обіцяють насичену святкову програму.

Читайте також: ТОП-7 родзинок, які пропонує Парк культури

На відкриття Зимового парку завітає Святий Миколай, який буде дарувати дітям подарунки. Під час відкриття на гостей чекають театральні виступи, катання на санчатах з хаскі в упряжці, цікаві конкурси з новорічними подарунками та багато сюрпризів, а також 3D-мапінг

«Ми щиро сподіваємося, що випаде сніг. Проте навіть якщо його не буде, ми організуємо безліч активних розваг, які не потребуватимуть снігу. Це і фаєр-шоу, і наукові дива, і чимало забав. Також ми докладаємо максимум зусиль аби встановити гірку для сноутюбінгу зі штучним покриттям», – інформують організатори свята.

Читайте також: День Святого Миколая у Львові: куди піти з дитиною?

Проект реалізовується за підтримки управління культури Львівської міської ради. Нагадаємо, що минулого року Перше зимове атракційне містечко у Львові відвідали понад 30 000 львів’ян та туристів.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!