На правах реклами

Маленьких львів’ян та їх батьків запрошують на відкриття дитячого центру

7246 0
Серія майстер-класів від Студії Танцю, Арт Студії, Майстерні Хенд Мейду та багато іншого для малечі відбудеться вже завтра, 1 липня, під час відкриття дитячого центру ЕКОЛЕНД по вул. Бойківській.

Компанія ЕКО-ДІМ, яка відома львів'янам сучасними житловими комплексами, також велику увагу приділяє і соціальній інфраструктурі. Так, збудована компанією початкова школа та дитячий садок «Еколенд» успішно працює 4 роки в Шевченківському районі міста на вул. Плуговій в житловому комплексі ЕКО-ДІМ. 

Також цього року має запрацювати новий великий дитячий садок поруч житлових комплексів ЕКО-ДІМ на Сихові (вул.Скрипника-Драгана), а вже наступного року там же почне працювати і початкова школа. 

А вже завтра відкриється ще один новий дитячий центр «ЕКОЛЕНД» в житловому комплексі ЕКО-ДІМ, що на вул. Бойківській 5а.

Як потрапити?

Реєстрація на безкоштовні майстер-класи відбувається за посиланням: http://ekoland-center.lviv.ua/open.

Основні напрямки діяльності нового центру дошкільної освіти та дозвілля "ЕКОЛЕНД" – це міні-садок, підготовка до школи , дитячі студії, програми вихідного дня та літнє дозвілля для дошкільнят. Детальнішу інформацію можна отримати за телефоном  (068) 232-75-53 або на сайті http://eko-dim.com/.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!