Львів’ян запрошують до ботанічного саду на відкриття оранжереї

5180 0
Завтра, у неділю, 26 червня, Ботанічний сад Львівського національного університету імені Івана Франка запрошує усіх охочих на День відкритих дверей. Для огляду відвідувачів відкриють оранжерею. Вхід вільний.
Фото: facebook-сторінка «Ботанічний сад ЛНУ ім.І.Франка»

Фото: facebook-сторінка «Ботанічний сад ЛНУ ім.І.Франка»

У Львівському ботанічному саду триває сезон цвітіння та краси. Усіх охочих запрошують відвідати сад цієї неділі, 26 червня, із 14:00 до 18:00 години. Цього разу для відвідувачів відкриють оранжерею.

Читайте також: У Львові триває Alfa Jazz Fest. Програма другого дня

Вхід вільний. Ботанічний сад Львівського національного університету імені Івана Франка розташований за адресою: вулиця Черемшини, 44.

Нагадаємо, цими вихідними, 25 та 26 червня червня, у Львові пройде низка цікавих та захоплюючих подій, на які неодмінно варто потрапити. Серед найважливішого: Alfa Jazz Fest, Гастрономічний фестиваль, репетиція унікального концерту, а також Фестиваль фільмів про кохання. Детальніше про ці та інші події читайте за посиланням.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!