Львів’ян запрошують на відкриту розмову про вибори

1680 0
У межах події говоритимуть про особливості адміністрування президентських та парламентських виборів 2019 року.
фото: unsplash.com

фото: unsplash.com

Завтра, 21 листопада, в Українському католицькому університеті відбудеться відкрита розмова з ексголовою Центральної Виборчої Комісії Тетяною Сліпачук про: ЦВК, виборчий цикл 2019 року, реформу та вибори на Донбасі.

На зустріч запрошують членів виборчих комісій, політичних експертів, журналістів, представників політичних партій, студентів та всіх охочих до відкритого діалогу щодо розпуску попереднього та формування поточного складу ЦВК.

Окрім цього, у межах події говоритимуть про особливості адміністрування президентських та парламентських виборів 2019 року, перспективи проведення виборчої реформи та можливості організації виборів на непідконтрольних територіях Донбасу.

Початок о 17:00 за адресою вул. Хуторівка, 35а. Вхід вільний за попередньої реєстрації. Модератор заходу – Антін Борковський.

Партнерська публікація



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!