Львів'ян запрошують на дискусію за участі владики Венедикта про те, що робить чоловіка чоловіком. Де подивитись

1899 0
У межах зустрічі відбудеться презентація нового видання «Свічадо» «Календар щасливого чоловіка».

У Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла у Львові відбудеться відкрита зустріч-дискусія «Що робить чоловіка чоловіком?». Початок о 19:00.

Разом із владикою Венедиктом Алексійчуком, настоятелем Гарнізонного храму отцем Степаном Сусом, головою Патріаршої комісії у справах молоді отцем Ростиславом Пендюком та гостями говоритимуть про сучасних чоловіків – чоловіка-воїна, батька, сім’янина, активного християнина, людину, що досягла успіху. 

Читайте також: Львів'ян запрошують у Центр Шептицького на виставку витинанок

Також у межах зустрічі презентують нове видання «Свічадо» «Календар щасливого чоловіка». Йдеться про зручний календар-щоденник з влучними цитатами, порадами психологів, рекомендаціями щодо здоров’я, рецептами легких у приготуванні страв. Окрім цього, у календарі підготували роздуми над уривком зі Святого Письма разом із владикою Венедиктом Алексійчуком.

Tvoemisto.tv проводитиме онлайн-трансляцію події. Її можна буде переглянути сьогодні, 24 вересня, о 19:00 на сайті та Фейсбук-сторінці медіа-хабу. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!