Львів’ян запрошують на відродження традицій на Святоюрську гору. Перелік екскурсій

4160 0
Можна обрати авторську, оглядову чи вечірню екскурсію.
Фото: Святоюрський центр

Фото: Святоюрський центр

Мешканців і гостей міста запрошують відвідати Митрополичі сади Святоюрського комплексу. Про це повідомили у Фундації Духовного Відродження.

Читайте також: На Митрополичі сади у Львові чекають великі зміни. Що буде

АВТОРСЬКА ЕКСКУРСІЯ

14/17/18 жовтня, 16:00, 17:00

Свято Покрови Пресвятої Богородиці має особливе значення для Собору св. Юра, адже це свято є важливим святом для Святоюрської гори: перший дерев’яний храм, попередник Собору Юра, посвячений Покрову Пресвятої Богородиці. У цей день впродовж багатьох років усіх бажаючих запрошували долучитись до святкування, тому цього року Фундація Духовного Відродження та Святоюрський центр організовують авторські екскурсії, які покликані відкрити історичну складову цього дня, познайомити містян зі складовими Святоюрського комплексу (Собором, Митрополичими палатами та садами та більше розповісти про Митрополита Андрея Шептицького, осідком якого була Святоюрська гора). Атмосферу святкування доповнять ярмарки, у яких Ви зможете взяти участь у прогулянці Митрополичими садами.

Тривалість екскурсії: 1 год

Благодійний внесок: 150 грн (для військових знижка 30%). Для дітей до семи років вхід безкоштовний (для дітей 7-14 років – 75 грн), для пенсіонерів – 75 грн.

Реєстрація за посиланням.

Додаткова інформація за номером: 097 702 77 17

ОГЛЯДОВА ЕКСКУРСІЯ

хорами Собору св. Юра та Митрополичими садами

Також мешканців запрошують прогулятися садами та побувати на хорах Архикатедрального Собору св. Юра, унікальністю яких є можливість учасників оглянути з їх висоти увесь периметр собору зсередини.

Тривалість: 40 хв.

Прогулянка садами: 40 грн. (для військових знижка 30%)

Огляд Собору з висоти хорів: 50 грн. (для військових знижка 30%)

Деталі за номером: 097 702 77 17

ВЕЧІРНЯ ЕКСКУРСІЯ

14/17/18 жовтня, 16:00

Для львів'ян та гостей також підготували унікальну можливість насолодитись красою Митрополичих садів, які у вечірній час стають по-особливому прекрасними завдяки освітленню ліхтарів та панорамного вигляду вечірнього Львова. У такій атмосфері можна почути багато цікавих фактів про Святоюрський комплекс та прогулятись разом зі своїми друзями, сім’єю та рідними.

Тривалість: 1 год

Благодійний внесок: 100 грн (для військових знижка 30%)

Реєстрація за посиланням.

Деталі за номером: 097 702 77 17

Детальніше про те, які зміни чекають на Митрополичі сади у Львові читайте у матеріалі Тvoemisto.tv.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!